پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
افزایش قیمت بنزین سبب گرانی همه اجناس می‌شود / نرخ اجاره و رهن بی انصافی است

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس جمهور به زمزمه های افزایش قیمت بنزین اشاره و تصریح کردند: افزایش قیمت بنزین سبب گرانی تمام اجناس می شود که تحمل آن برای مردم مشکل است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله مکارم شیرازی، امروز پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ در دیدار دکتر پزشکیان رئیس جمهور و هیئت همراه به مشکلات معیشتی، مسکن و درمانی مردم اشاره و اظهار کردند: مردم در تماس ها و نامه هایی که به ما ارسال می کنند، نسبت به مشکلات گرانی مواد خوراکی، مسکن و پزشکی گلایه مند هستند.

این مرجع تقلید، مشکل مسکن را مهم دانستند و افزودند: باید مسکن با قیمتی که به مردم وعده داده شده تحویل شود و افزایش قیمت در هنگام تحویل باعث ایجاد مشکل برای مردم می شود.

معظم له بی انصافی مالکان مسکن را نیز در افزایش اجاره بها مؤثر دانستند و خاطرنشان کردند: افزایش چندبرابری نرخ اجاره و رهن واقعاً بی انصافی است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی، شایستگی و صلاحیت را شاخصه مهم در انتخاب مدیران موفق دانستند و اظهار کردند: اینکه برخی چون در ستادهای انتخاباتی فعال بودند، پس باید مدیریت ها به آنها واگذار بشود، صحیح نیست و نباید انتخاب مدیران را فدای فعالان انتخاباتی کرد، بلکه باید از افراد شایسته و کاردان، قوی و بومی استفاده کرد؛ البته خدمات آنها هم جبران شود.

ایشان، رعایت حجاب به خصوص در اماکن تفریحی و گردشگری را ضروری خواندند و تصریح کردند: حل مسأله حجاب به صورت اجباری نه عملی است و نه صحیح؛ بلکه باید به صورت تدریجی و گام به گام اقدام شود و دولت ابتدا از کارمندان خانم در ادارات شروع کند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه به زمزمه های افزایش قیمت بنزین اشاره کردند و افزودند: افزایش قیمت بنزین سبب گرانی تمام اجناس می شود که تحمل آن برای مردم مشکل است.

ایشان حل مسأله فرودگاه قم را در پیشرفت استان قم مهم برشمردند و تأکید کردند: قم متعلق به تمام جهان اسلام است و باید با این دید به قم نگاه کرد.

معظم له وجود بارگاه ملکوتی حضرت فاطمۀ معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران را از جاذبه های معنوی قم شمرده و خواستار تسهیل رفت و آمد زائران شدند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی حضور بیش از هفتاد هزار طلبۀ علوم دینی را فرصت بسیار مناسبی برای دولت دانستند و خاطرنشان کردند: دولت می تواند از ظرفیت های حوزه علمیه استفاده کند.

ایشان در پایان این دیدار، رئیس جمهور و اعضای دولت را به توکل بر خدا و توسل به حضرت ولی عصر ارواحنا له الفدا، برای حل مشکلات و پیشبرد کارهای کشور فرا خواندند و فرمودند: ما برای موفقیت شما و دولت دعا می کنیم تا إن شاءالله بتوانید مشکلات مردم را حل کنید.

پزشکیان: با انسجام و وفاق می‌توان مشکلات را حل کرد

دکتر پزشکیان هم در این دیدار گفت: کشور با مشکلات زیادی مواجه است، اما باور دارم که با انسجام داخلی و وفاق می‌توان مشکلات را حل کرد و الا اگر به اختلافات خود ادامه دهیم، مشکلات حل نخواهند شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دوست داشتم زودتر به قم بیایم، اما حجم کارها در ابتدای دولت زیاد بود و موفق نشدم، افزود: امیدوارم از این به بعد بیشتر وارد جزئیات مسائل و مشکلات شویم؛ تمام تلاش بنده این است که بتوانیم رضایت مردم را جلب کنیم و فقط با وفاق ملی و انسجام داخلی می‌توان به این هدف رسید.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۰
  • ٥ IR ۲۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
    مشکلات و درگیری‌های فراوان اجتماعی كدومه؟ اصلا اكثريت بدحجابان با تذكر ساده پلیس خودشان را درست می کنند و لجاجتی ندارند، قلیلی لجوج هم با انواع برخوردهای تعزیری مشکلشان حل می شود. بزرگ نمایی نکنیم. اتفاقا چون شما را مسلمان می دانیم سخنمان با شما توام با تعجب هست، و می پرسیم چرا در مسیر تعطیلی مرحله ی اعمال قدرتِ نهی از منکر گام برمی دارید و قلم می زنید؟
    • پاسخ به حسن IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
      باید منحصر در حجاب باشد تا اقدام کنیم؟ اثبات شیء نفی ماعدا می کند؟ بیحجابی تبعات فراوان و ویرانگری دارد، پرداختن به این، نفی پرداختن به بزه های دیگر نیست.
    • حسن IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
      ایا فریضه امر به معروف و نهی از منکر فقط شامل بی حجابی می شود و یا شامل منکرات دیگر هم‌می شود ؟
  • محمود IR ۲۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
    امروزه ایران علم مباززه با استکبار را گرفته که این خود نیاز به هزینه هنگفتی دارد لدا توقعات باید محدود شود
    • صادق IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۳
      چاپ اسکناس بی پشتوانه کاهش ارزش پول ملی را بدنبال دارد باید راهکارهای دبگری پیدا کرد
  • ؟! IR ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۰
    رویه عقلایی آن است که با بزه برخورد می کنند و منتظر اعتقاد طرف نمی مانند، هر چه هم کار فرهنگی بشود، از انبیای الهی که بهتر نمی توانند عمل کنند، حضرت نوح علیه السلام هم همسرش و هم پسرش منحرف شدند، تقصیر نوح بود؟ کار فرهنگی نشده بود؟ وقتی طرف با عدم رعایت پوشش درست از دیگران دلبری می کند و باعث گمراهی و انحراف ذهن آنان می شود نباید با او برخورد کرد؟ ستم به فضای اجتماعی دیگران مجاز هست؟
    • ٤ IR ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
      شكايت؟ چرا خطای انبوه را فرض کردید؟ اگر وارد باشد خب جریمه حذف می شود و کش پیدا نمی کند، و اگر وارد نباشد، هزینه دادرسی هم به جریمه اضافه می شود. ترس از پرونده های ... با تخیل، تولید نکنیم.
    • ٣ IR ۲۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
      جریمه مالی سنگین پول دار را هم رام می کند. خاطرتون نیست توی اروپا برای نبستن کمربند ایمنی چه جریمه هایی وضع کردند و عملا جرات قانون شکنی را شکستند؟
    • ٢ IR ۲۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
      چرا از "می شودِ" جوازی استنتاج "باید" وجوبی کردی؟! "می شود" یعنی این امکان در اختیارش هست، معنایش واجب بودن بر وی نیست. مگر پیغمبر صلی الله علیه و آله به مغتاب نگفت قی کن و با قی گوشت از دهانش بیرون آمد؟ این مجازات نبود؟ مگر روایت هم از پیامبر و هم امیرالمومنین علیهما السلام نداریم که غایبان از مسجد و جماعت را تهدید سخت کردند؟ این نوعی مجازات ارعابی نبود؟ و ...
    • ۱ IR ۲۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
      شناسایی؟ کی گفته از زندگی مردم تجسس کنیم؟ چرا منکر علنی رو با عبب مخفی مخلوط کردید؟!
    • پاسخ به پاسخ! IR ۲۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
      بزرگواری که نوشتید : با همه معاصی می شود برخورد جرمی داشت؛ با این برداشت شما باید از فردا تک‌تک کسانی که نماز نمی‌خوانند، دروغ می‌گویند، غیبت می‌کنند و... شناسایی و مجازات شوند! امام راحل که گفتند تکرار گناه صغیره را کبیره می‌کند، نگفتند مرتکب هر گناه کبیره‌ای باید توسط حاکم مجازات شود؛ گفتند؟ عملی و شدنی هست؟ چرا کمی بیشتر تأمل نمی‌کنید؟ جریمه مالی چه مشکلی را حل می‌کند؟ آیا به تبعاتش اندیشیده‌اید؟ فردا پولدارها مانور می‌دهند و می‌گویند جریمه‌اش را هم می‌دهیم! کما این‌که در رانندگی و سایر امور اتفاق افتاده است و قس علی‌هذا... حال اگر فرد شکایت کند که بی‌جا جریمه شده و تخلفی نداشته، طبیعتاً باید رسیدگی صورت گیرد و انبوه پرونده‌های قضایی تشکیل خواهد شدکه توان قوه قضاییه را تحلیل خواهد برد. بماند که در بسیاری موارد هزینه تشکیل یک دادگاه (حقوق قاضی، دفتردار، مامور و...) بسیار بیشتر از جریمه‌ای است که شما می‌خواهید از یک بدحجاب یا بی‌حجاب بگیرید. مشکلات و درگیری‌های فراوان اجتماعی هم جای خود را دارد. بدانید و بپذیرید که منتقدان این نحوه برخورد هم مسلمان هستند و دغدغه دین و ارزش‌ها را دارند؛ این‌قدر خودارزشی‌پندار نباشید و به دیگران چونان عاقل‌ اندر سفیه نگاه نکنید. چه بسا خود در تحلیل موضوع اشتباه کرده باشید.
    • پاسخ به !!! IR ۲۰:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
      با همه معاصی می شود برخورد جرمی داشت چنان که امام راحل رضوان الله تعالی علیه در تحریرالوسیله تصریح دارند، بخصوص که تکرار گناه حتی صغیره را هم کبیره می کند. تجربه نشان داده است که اکثریت ناقص السترها با تذکر وضعیت شان را اصلاح می کنند، پس فرض تجری و تجاسر اغلب با واقعیت عینی تطابق ندارد، قلیلی که باقی می مانند هم بیشترشان با انواع محرومیت های موقتی یا تنبیهات خفیف سر براه می شوند. اقل قلیل را با تنبیهات مالی و غیرمالی دارای دُز بیشتر می شود به انقیاد وا داشت. پسر نوح مشکل اعتقادی داشت، ما در جامعه کافر داریم تا وقتی ترویج کفر نکنند و باعث واگیری دیگر بزه ها نباشند می توانند در پناه مسلمانان و حکومت اسلامی زندگی کنند، و الا لازم البأس خواهند شد.
    • !!! IR ۱۷:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
      ایشان به عنوان یک مرجع تقلید، نظر فقهی را گفته‌اند. شما در فرض نخست بی‌حجابی را بزه محسوب نموده و سپس برخورد با آن را ضروری دانسته‌اید. سخن همین‌جاست که گرچه بی‌حجابی خلاف نظر شارع مقدس بوده و گناه است اما هر گناهی لزوماً جرم نیست و تمام سخن منتقدان جرم‌انگاری این موضوع نیز همین است که با مجرم محسوب کردن درصد قابل توجهی از مردم کشور و تقاضای برخورد قضایی و امنیتی کردن با آنان، نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد. از این‌رو مرجع تقلید بزرگوار هم به درستی گفته‌اند «عملی نیست». واقعاً انتظار دارید دولت و قوه قضاییه از فردا صدها هزار زن و دختر مردم را در اقصی نقاط کشور به پاسگاه و دادگاه ببرند؟! و لابد فکر می‌کنید همگی هم فورا توبه کرده و محجبه خواهند شد.در مثالی هم که از انبیای الهی آورده‌اید دقیقاً عکس نظر خودتان مشهود است! آیا به نظر شما روش تبلیغی و تبیینی حضرت نوح و دیگر انبیای الهی علیهم‌السلام نعوذباللّه صحیح نبوده است؟! کسی نگفته انحراف پسر حضرت نوح تقصیر آن‌حضرت بوده بلکه اتفاقاً همین مثال نشان می‌دهد که ما در مواجهه با برخی گناهان مامور به کار تبلیغی و ارشادی هستیم نه اجبار.
  • ؟ IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۰
    "حل مسأله حجاب به صورت اجباری نه عملی است و نه صحیح" مگر اجبار در برخورد با سرقت حلال بوده که دست از برخورد بر نمی داریم؟ مگر قتل با اجبار مشکلش حل شده که توقع داریم در بی حجابی پاسخ بگیریم؟
    • تذکر آگاهانه IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
      سخن اصلی بر سر مسئله بی حجابی تحمیلی و تبلیغی از سوی دشمن با ابزار رسانه ای گسترده جهت ویرانی فرهنگ و تمدن و خانواده های ایران اسلامی است. در تبلیغ و تبیین حجاب به عنوان یک ارزش مسلم الهی و اسلامی از مرحله آموزش و تذکر و تببین و تبلیغ و تشریح زیبائیهای آن بایستی کمک گرفت. اما با پدیده عارضی بی حجابی خانمان برانداز که نمی توان مماشات کرد!